Szállítás és elállásSzemélyes átvétel, saját elszállítás

Termékeink a következő rendelés átvételi pontokon vehetők át személyesen.

Budapesten, a IX. kerület Illatos u. 11/a. szám alatti telephely (A Strabag telephely bejáratával szemben.) 4. számú épületében működő központi raktárunkban, ahol a telephelyen belül ingyenesen parkolhat.
Nyitva: Hétfő – Péntek 7.00 – 16.00
Telefon: +36 1 2800439, +36 70 4234347

Készpénz fizetés lehetséges.

Sopronban a Lackner Kristóf utca 48/a szám alatti Stadion Üzletház (a városi futball stadion mellett) földszintjén jobbra (a második üzlet) található Horgász-Sziget Horgászüzletben. Az üzlet az üzletház folyosójáról és az utcafrontról is megközelíthető, ingyenes parkolás az üzletház és a stadion közötti parkolóban lehetséges.
Nyitva: Hétfő – Péntek 9.00 – 18.00
Szombat 8.00 – 13.00
Telefon: +36 99 334999, +36 70 8838417

Készpénz és helyszíni bankkártyás fizetés is lehetséges.

Készpénzes vagy helyszíni bankkártyás fizetés esetén elegendő a rendelésszámot megadni, nincs szükség igazolványra, meghatalmazásra.

Bankkártyával online, banki előre utalással, vagy PayPal-lal történő fizetés esetén, a későbbi félreértések elkerülése érdekében, a csomag átvételéhez a személyazonosság igazolására személyi igazolvány, jogosítvány, vagy útlevél bemutatását kérhetjük. Ha a csomagot nem a megrendelő veszi át, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk.


Átvevő pontokon történő személyes átvétel választása esetén e-mailben küldünk értesítést, ha a megrendelt termékek átvehetők. Az átvétel nyitvatartási időben történhet.

Az személyes átvétel ingyenes.Futárszolgálat, házhozszállítás


1-2 munkanap múlva, belföldön, a megrendelés leadását követően, utánvéttel történő fizetés esetén.

Ingyenes a házhozszállítás Magyarországon belül a 30.000,- Ft feletti online bankkártyás vagy banki előre utalásos fizetés és 1 db, legfeljebb 20 kg-os csomag esetében.

A házhozszállítás részletes díjait és a lehetséges célországokat a Szállítási tájékoztató tartalmazza.

Amint rendelést átadjuk a futárnak, erről e-mailben értesítést küldünk.


A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8 és 17 óra között. A kiszállítás várható időpontjáról a szállítás napján a futár ad tájékoztatást sms-ben, telefonon vagy e-mailben.


Elállás joga


A megrendelő jogosult indokolás nélkül elállni a megrendeléssel létrejövő adásvételi, illetve szolgáltatási valamint szolgáltatás közvetítésére vonatkozó szerződéstől. A megrendelő a termék kézhezvételének napjától számított harminc (30) naptári nap elteltéig, szolgáltatás vásárlása esetében a szerződéskötés napjától számított harminc (30) naptári nap elteltéig gyakorolhatja az elállás jogát. Az elállással kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 8. pontja tartalmazza.